دانشگاه شهید بهشتی و فرهنگستان هنر تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند

8982 بازدید

دانشگاه شهید بهشتی و فرهنگستان هنر با هدف توسعه همكاريهای علمي و پژوهشی و هم‌افزایی در پیشبرد اهداف مشترک و بهره‌مندي از امكانات و توانمندي‌هاي يكديگر، چهارشنبه 9 تیر 1400، تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این تفاهم‌نامه به امضاء دکتر سعداله نصیری قیداری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی و دکتر بهمن نامور مطلق، رئیس فرهنگستان هنر رسید.

مشارکت در تدوین و پیشنهاد سیاست‌های راهبردی در حوزه‌های علوم انسانی و هنر؛  همکاری در تأسیس و برگزاری دوره‌های تحصیلات تکمیلی در رشته‌های هنری؛  پیشنهاد تأسیس دانشکده هنر در دانشگاه شهید بهشتی؛ مشاركت در تدوین و اجراي طرح‌هاي پژوهشي در راستای اهداف راهبردی و اولویتهای پژوهشی مشترک؛ ایجاد زمینه‌های لازم برای بهره‌گیری از ظرفیت و توانمندی‌های دو طرف در امور آموزشي و پژوهشي و فناوری اطلاعات؛ حمایت از فعالیت شتاب‌دهنده‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها در ارائه ایده‌های خلاقانه و نوآورانه و توسعه کارآفرینی و تبادل دانش و دستاوردهای علمي و پژوهشی و برگزاري همایش‌ها، نشست‌های مشترک  از محورهای این تفاهم‌نامه هستند.

دکتر نامورمطلق، رئیس فرهنگستان هنر، در سخنانی گفت: امروز روز مهم و خاصی است و ارتباط میان دانشگاه شهید بهشتی و فرهنگستان هنر از چندین جهت خوشایند و مهم است. فلسفه وجودی ارتباط با دانشگاه‌ها برای فرهنگستان هنر خاستگاه اساسنامه‌ای دارد. در این اساسنامه چندین بند درباره ارتباط با دانشگاه‌ها و سیاست‌پردازی در بعضی از قسمت‌های منتهی به دانشگاه‌ها وجود دارد که از آن جمله می‌توان به حوزه بینارشته‌ای، سامان‌دهی رشته‌های موجود، شاخص‌های ارزیابی حوزه آموزش و آینده‌نگری در آموزش اشاره کرد. ما ارتباطمان را با دانشگاه‌ها به‌صورت منسجم و تعریف‌شده گسترش می‌دهیم و امیدواریم که بتوانیم با دانشگاه شهید بهشتی نیز که جزء دانشگاه‌های مهم و مادر کشور محسوب می‌شود، این ارتباط را ایجاد کنیم.

او همچنین افزود: ما می‌توانیم در ارتباطی که به‌وسیله این تفاهم‌نامه ایجاد میشود بحث‌های مرتبط با هنرافزایی و دانش‌افزایی را در سطوح استادان و دانشجویان پیش ببریم. تشکیل کانون‎‌های دانشجویی و استادان در حوزه‌های مختلف هنر می‌تواند ثمره‌ای باشد که با آن ما بتوانیم به تقویت و فعال‌ترشدن روح هنری این دانشگاه کمک کنیم.

دکتر نامورمطلق به اهمیت راه‌اندازی دانشکده هنر در دانشگاه شهید بهشتی تأکید کرد و گفت: فرهنگستان هنر، به‌عنوان معین، می‌تواند به راه‌اندازی دانشکده هنر در این دانشگاه کمک کند. دانشگاه شهید بهشتی دانشگاهی فخیم است و این دانشکده یکی از جاهای خالی در این مجموعه است که راه‌اندازی آن هم به اراده کلی و کلان نیاز دارد و هم به اراده زمانی. ما در دانشگاه شهید بهشتی سرمایه‌های هنری خوبی داریم. حیف است اگر از این سرمایه‌ها برای راه‌اندازی یک دانشکده خوب و منسجم و آینده‌دار استفاده نشود.

دکتر سعدالله نصیری‌قیداری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی؛ گفت: خوش‌حالیم که امروز در فرهنگستان هنر که یکی از نهادهای ارزشمند و غنی کشور است، حضور داریم و افتخار می‌کنیم که در رأس این نهاد ارزشمند، همکار ما، آقای نامورمطلق، حضور دارد. حضور ایشان برای دانشگاه شهید بهشتی فرصتی مغتنم است و سابقه، علاقه، تخصص و روابط خوب ایشان در این حوزه، عوامل ارزشمندی است که آقای نامورمطلق را به این مسند آورده است.

رئیس دانشگاه، ادامه داد: بشر از دیرباز هنر را دوست داشته است. تحولاتی که در شئون مختلف زندگی بشری و در حوزه هنر صورت گرفته است، بسیار بارز و درخشان بوده و تأثیر متقابلی در حوزه‌های دیگر توسعه فکری و فرهنگی و اجتماعی بشر گذاشته است. اگر از دید اعتقادی و دینی هم نگاه کنیم، منشأ ما از خداوند است و چون خداوند زیباست و زیبایی را دوست دارد، ما هم هنر را دوست داریم؛ چراکه ذات و ریشه‌مان هنردوست است. من خیلی علاقه‌مند بوده و هستم که دانشگاه شهید بهشتی در حوزه هنر هم فعال شود. دانشگاه جامعی که اگر دانشکده هنر هم داشته باشد، به‌صورتی مؤثرتر وظایف آکادمیک خود را انجام خواهد داد. خوش‌بختانه ما از گذشته هم به این فکر مشترک رسیده بودیم و در دانشگاه زیرساخت لازم و الزامات را برای تأسیس آن فراهم آوردیم. 

ایشان در پایان اظهار داشت: مطمئن هستم که همت آقای نامورمطلق در رأس فرهنگستان هنر تأثیرات خوبی در این حوزه و به‌تبع آن در حوزه‌های دیگر خواهد داشت.

​​​​​​​

میتوانید این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید: