مرکز نوآوری پژوهشکده علوم شناختی و مغز

علوم شناختی دانشی جدید و رو به رشد در دنیاست و با توجه به بین رشته‌ای بودن آن، تحولات عظیمی در حوزه‌های مختلف را موجب شده است. این دریچه نگاه جدید می‌تواند افق گسترده‌ای پیش رو نوآوران قرار داده و راه‌کارهای علمی جهت برآورده کردن نیاز مردم جامعه ارائه دهد. علوم شناختی با ارائه دیدگاه‌های مبتنی بر شناخت مغز و روان و سازوکار عصبی مرتبط با تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی می‌تواند باعث تسهیل و بهبود شرایط زندگی افراد شود. از این روی در زمستان سال 1399 مرکز نوآوری پژوهشکده علوم شناختی و مغز با حضور دکتر سورنا ستاری در دانشگاه شهید بهشتی افتتاح شد.
از میان اهداف اصلی راه‌اندازی این مرکز می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود:
  • جهت‌دهی به ایده‌های دانشجویان و اساتید پیرامون علوم شناختی و دانش مغز برای کاربردی شدن
  • معرفی جنبه‌های مختلف حوزه علوم‌شناختی و فناوری‌های کاربردی آن در سطح جهان
  • آشنا کردن مبتکرین و ایده‌پردازان با مسیر، محیط و امکان پیاده‌سازی ایده‌ها از مراحل اولیه تا تکامل
  • محیا کردن امکان بهره‌مندی از حضور اساتید، مشاوران و متخصصین
خروجی این مرکز طیف گسترده‌ای از محصولات حوزه شناختی را در بر خواهد گرفت. کسب و کارهایی در زمینه علوم شناختی با محصولاتی که می‌توانند شامل نرم‌افزارها، تجهیزات و ابزار توانبخشی جهت کمک به بهبود شرایط یا رفع نقص در افراد دچار اختلالات مختلف نظیر بیش‌فعالی، اتیسم، آلزایمر و ... شوند. همچنین محصولات مربوط به حوزه نورومارکتینگ که می‌تواند شامل ارائه خدمات، محصولات و دستورالعمل‌هایی جهت بکارگیری در زمینه‌های تجاری و تبلیغاتی شود. علاوه بر این محصولات پیرامون حوزه تاثیرگذاری فردی و اجتماعی، ابزارهای محاسباتی و تحلیلی در زمره خروجی‌های این کسب و کارها هستند که می‌توانند سرچشمه تولید فناوری‌های جدید و بدیع باشند.

افتتاح مرکز نوآوری پژوهشکده علوم شناختی و مغز
فرخوان طرح نوآ
تیم‌های برگزیده در مرحله مقدماتی طرح نوآ معرفی شدند
ارائه طرح‌های برگزیده مرکز نوآوری پژوهشکده علوم شناختی و مغز به سرمایه‌گذاران

افتتاح مرکز نوآوری پژوهشکده علوم شناختی و مغز
همزمان به دهه فجر انقلاب اسلامی مرکز نوآوری پژوهشکده علوم شناختی و مغز به ریاست خانم دکتر باکویی آغاز بکار کرد. هدف از ایجاد این مرکز مهیا نمودن محیطی برای رشد کسب و کارهای حوزه علوم شناختی عنوان شده است. علاقه‌مندان برای اطلاع از نحوه ارسال ایده‌های خود می‌توانند به اطلاعیه‌های منتشر شده وبسایت این مرکز مراجعه نمایند.

فرخوان طرح نوآ
همزمان با اعلام فرخوان شرکت در طرح نوآ، مرکز نوآوری پژوهشکده علوم شناختی و مغز فراخوان شرکت در این رویداد نوآورانه را ارائه نمود. طبق فراخوان منتشر شده، ایده‌های مربوط به حوزه علوم شناختی می‌توانند در این رویداد شرکت داده شوند. ایده‌های برگزیده وارد فرآیند توانمندسازی خواهند شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به فراخوان طرح رجوع کنید.