صفحه اصلی
همایش نجوای کتاب به مناسبت هفته کتاب
  • 10272 بازدید

به مناسبت بیست و نهمین دوره هفته کتاب، کتابخوانی،کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و موزه دانشگاه شهید بهشتی با همکاری دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی این دانشگاه، همایشی تحت عنوان "نجوای کتاب" را روز شنبه مورخ 29 آبان ماه 1400 ساعت 10 الی 12 در سالن سیمرغ دانشکده نامبرده، برگزار می‌نماید.

شایان ذکر است میهمان ویژه این همایش منصور ضابطیان، احسان عبدی پور و میترا لبافی از فعالان عرصه ترویج کتاب و کتابخوانی می‌باشند.

از دیگر برنامه‌های این همایش معرفی کتابدار افتخاری و کتابخانه برتر به مناسبت هفته کتاب می‌توان نام برد.

حضور در این همایش به دو صورت حضوری و آنلاین است و لینک حضور در صفحه اصلی سایت دانشگاه شهید بهشتی sbu.ac.ir  قرار خواهد گرفت.

همچنین امکان پخش زنده همایش از طریق اینستاگرام کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و موزه (lib.sbu) نیز فراهم خواهد شد.

منتظر حضور گرمتان در این همایش هستیم.

افزودن نظرات