فراخوان گرنت فناوری طرح جوانه

پارك علم و فناوري دانشگاه شهید بهشتی از پایان نامه هاي کارشناسی ارشد و رساله هاي دکتري در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات، در قالب طرح جوانه حمایت می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین دوره ملی طرح گرنت جوانه با مشاركت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، پارك هاي علم و فناوري و پارك فناوري اطلاعات و ارتباطات (فاوا)  و به منظور حمایت از  پايان نامه هاي ارشد و رساله هاي دكترا مرتبط با حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات با رويكرد فناوري و قابليت تجاري‌سازي اجرا می شود.

اساتید راهنما و دانشجویان تحصیلات تکمیلی می توانند به منظور دریافت حمایت های بلاعوض برای انجام پايان نامه هاي ارشد و رساله هاي دكترا که منجر به ایجاد نمونه محصول در حوزه های مرتبط با حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات میشود در سامانه به آدرس www.techgrant.msrt.ir  ثبت نام نمایند.

مهلت ثبت نام 12/12/99 تا 23/12/99 است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید.

29903233 -29903234

داخلی 104 و 105