صفحه اصلی
مراسم مهمان بهشتی برگزار شد
  • 70074 بازدید

آئین گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه شهید بهشتی و یادبود آخرین حضور دانشگاهی شهید رئیسی با عنوان «مهمان بهشتی» در تالار شهید بهشتی دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

در این مراسم جمعی از اعضای دولت سیزدهم، نزدیکان و همسر شهید رئیسی حضور داشته و سخنرانی کردند.

سیداحسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی دولت سیزدهم، محسن منصوری معاون اجرایی دولت سیزدهم، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دولت سیزدهم و سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی دولت سیزدهم از جمله مهمانان این برنامه هستند.

ابتدای برگزاری این مراسم با پخش کلیپی از مراسم شانزدهم آذر سال 1402 با حضور شهید رئیسی آغاز شد که فضای معنوی بر سالن همایش حاکم شد. اکثر دانشجویان حاضر در سالن ویژه نامه توزیع شده به عنوان آخرین دیدار را در دست دارند و آن را می‌خوانند.

پس از قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و از سوره مبارکه احزاب و نصر و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران مراسم آغاز شد.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی: هیچ تغییری در شخصیت شهید رئیسی در هیچ کدام از مسئولیت‌هایی که بر عهده داشت ایجاد نشد

در ابتدای مراسم سید محمود‌رضا آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی ابتدا با بیان اینکه مقارن با ایام عزاداری حضرت فاطمه زهرا علیها السلام هستیم، شاید منطق این بود که سالگرد حضور شهید رئیسی در دانشگاه را با انرژی بیشتری برگزار کنیم.

وی در بخشی از سخنانش، بیان کرد: هیچ تغییری در شخصیت شهید رئیسی در هیچ کدام از مسئولیت‌هایی که بر عهده داشت ایجاد نشد. او حتی در سلام گفتن و پاسخ آن از همه پیشی می‌گرفت، این خصوصیات او بود که او را بارز کرده بود.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی همچنین گفت: سال گذشته که شهید رئیسی در دانشگاه حضور یافتند، برخی از دوستان بسیجی بسیار مطالبات تندی مطرح کردند و شهید رئیسی بسیار با طمأنینه پاسخ گفتند. جلسه بسیار دلنشینی بود که حدود هزار دانشجو در داخل سالن و بیرون حضور پیدا کرده بودند، معرفت، احساسات و معرفت دانشجویان برای ما بسیار زیبا بود.

وی افزود: ما خوشحال هستیم که آخرین دانشگاهی هستیم که میزبان شهید رئیسی بودیم و به خود می‌بالیم. برای دولت آقای پزشکیان نیز آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم بتواند موفق شود و همه ما وظیفه داریم به فرمایش مقام معظم رهبری موفقیت دولت‌ها دفاع و پشتیبانی کنیم.

در ادامه سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دولت سیزدهم در مراسم گرامیداشت شهید رئیسی در دانشگاه شهید بهشتی به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت : دانشجو وقتی مؤذن جامعه است که هم دور را ببیند و هم بیدارگر جامعه باشد و مردم را به سمت طلوع راهنمایی کند.

وی با بیان اینکه در تراز سیاسی سه شخصیت امیرکبیر، شهید رجایی و شهید رئیسی باهم مقایسه می‌شوند، گفت: عملکرد شهید رئیسی در همه عرصه‌ها قابل دفاع است و هرچه پیش می‌رویم این بیشتر خود را نشان می‌دهد ولی شاید برخی دولت‌ها در برخی عرصه‌ها خود را با دولت شهید رئیسی قابل مقایسه بدانند.

پس از دکتر قاضی زاده، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت شهید رئیسی در این برنامه با بیان اینکه شهید رئیسی گوش شنوایی در شنیدن سخن صاحب نظران اقتصادی داشت، گفت: بعید می‌دانم فردی از نام‌آوران حوزه اقتصاد باشد که بگوید با شهید رئیسی دیدار نداشته و نظراتش را مطرح نکرده است.

وی افزود: شهید رئیسی به ما در دولت توصیه می‌کرد نظرات کارشناسان و نخبگان را بشنویم و استفاده کنیم و در صورت نیاز آنها را به دولت منتقل کنیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت سیزدهم با ذکر خاطره‌ای گفت: یک بار با دفتر من تماس گرفتند و اعلام کردند که رئیس جمهور می‌خواهد با من صحبت کند، شهید رئیسی بعد از سلام و خدا قوت به من گفت امروز در روزنامه‌ها یکی از صاحب نظران اقتصادی اعلام کرده است که ما دیدگاه‌های اصلاح‌گرایانه‌ای داشته‌ایم اما کسی استفاده نمی‌کند، شهید رئیسی گفت به نیابت از من آن استاد دانشگاه را دعوت کن و سلام من را به او برسان و بگو که ما کاملاً آماده هستیم که دیدگاه‌های شما را بشنویم. و اگر نیاز هست در جمع ستاد هماهنگی اقتصادی دولت حضور پیدا کنید.

خاندوزی افزود: فردای آن روز آن استاد دانشگاه را دعوت کردم، اعلام کردم که من و دیگر تیم اقتصادی دولت آماده شنیدن نظرات شما هستیم. جلسات مفصلی هم تشکیل دادیم و نتیجه این جلسات را به رئیس جمهور منتقل کردم. این اصرار رئیس جمهور بود که حرف ناشنیده کارشناسی باقی نماند.

سخنران چهارم این مراسم محسن منصوری معاون اجرایی دولت سیزدهم بود که در آیین گرامی‌داشت شهید رئیسی در دانشگاه شهید بهشتی اظهار داشت: خسارتی که از بابت از دست دادن شهید رئیسی بزرگوار به کشور ما وارد شد ابعاد مختلفی داشت ولی شاید مهم‌ترین بُعدش توقف تحقق دولت اسلامی بود.

وی افزود: برای تحلیل جامع شخصیت شهید رئیسی شاید نشست‌ها و کنفرانس‌های زیادی نیاز باشد و شهید رئیسی ترازی در خدمت‌رسانی بنا کرد که رسیدن به آن شاید به راحتی دست یافتنی نباشد.​​​​​

منصوری ادامه دارد: یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد شهید رئیسی جامع الاطراف بودن ایشان بود. شهید رئیسی رشد و تعالی همه جانبه را شخصیت فردی و مدیریت خود از کودکی و نوجوانی تا همین اواخر دنبال کرده بود. ایشان در همه حوزه‌ها رشدی متوازن داشت و شخصیت ایشان برای ما الگو بود.

منبع گزارش خبرگزاری مهر

افزودن نظرات