صفحه اصلی
دوره اول طرح نوآ در مرکز نوآوری دانشکده ادبیات و علوم انسانی
  • 1331 بازدید

دوره اول طرح نوآ در روز ۱۵ تیر ۱۴۰۰ با حضور ۲۶ تیم از ۱۸ مرکز نوآوری دانشگاه شهیدبهشتی به پایان رسید.

مرکز نوآوری دانشکده ادبیات و علوم انسانی در تاریخ 10 دی ماه 1399 با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فنآوری ریاست جمهوری افتتاح گردید. فراخوان اولین دوره طرح نوآ از تاریخ دهم تا پایان بهمن ماه 1399 انجام شد. 13 ایده در این طرح، در دانشکده ادبیات و علوم انسانی ثبت نام کردند که پس از بررسی، 11 طرح برای آموزش ­های بعدی معرفی شدند. در اسفند ماه 1399، برای این ایده­ها جلسات کارگاهی دو روزه­ای برگزار گردید و جلسات منتورینگ تخصصی و کسب و کار برای آنها در فروردین و اردیبهشت ماه 1400 برگزار شد. در خرداد ماه جلسات پری­تست (مرحله قبل از ارائه نهایی برای سرمایه­ گذاران) برگزار و از این بین سه ایده به مرحله نهایی برای اخذ سرمایه ­گذار راه یافتند. در روز اختتامیه که به صورت حضوری و مجازی در مرکز همایش ­های بین ­المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید، هر سه تیم دانشکده ادبیات و علوم انسانی، ایده­ های خود را برای سرمایه ­گذاران و داوران ارائه کرده و تسهیلات و گرنت­ هایی دریافت نمودند. مرحله اول طرح نوآ برای دانشکده ادبیات و علوم انسانی بسیار مفید و مؤثر بود. با توجه به آنکه همواره طرح­ های نوآور و ایده­ های خلاق را در ارتباط با دانشکده­ ها و پژوهشکده­ های فنی و پزشکی می ­دانند، دانشکده ادبیات در اولین دوره حضور خود در مرحله نهایی، با سه طرح، از بسیاری از دانشکده­ ها و پژوهشکده ­ها قوی­تر حاضر شد و این امر نوید بخش برای ارائه طرح­ ها و ایده ­های خلاق استادان محترم دانشکده و دانشجویان است.

مرحله دوم طرح نوآ از شهریور ماه 1400 آغاز خواهد شد و مرکز نوآوری دانشکده ادبیات و علوم انسانی پذیرای ایده ­ها و طرح­ های خلاق و نوآور استادان محترم دانشکده و دانشجویان عزیز خواهد بود. این طرح فرصتی مناسب برای تعریف پایان­ نامه ­های به روز، طرح­ های پژوهشی نوآورانه و طرح های استارت آپی است تا ان­شاالله بتوانیم اقدامات ارزشمندی برای دانشکده، دانشگاه و جامعه انجام دهیم.

از آقایان دکتر احمد خاتمی، دکتر محمدرضا عنانی سراب، دکتر حمیدرضا ولی­ پور و  مهندس محسن اسماعیلی و همه همکارانی که در به ثمر رسیدن مرحله اول طرح نوآ، مرکز نوآوری دانشکده را حمایت و پشتیبانی نمودند، کمال تشکر و قدردانی را می نمایم.

 

کورش محمدخانی

مسئول مرکز نوآوری دانشکده ادبیات و علوم انسانی​​​​​​​

افزودن نظرات